Takmičenje „Zvezde Granda“ je već skoro dvije decenije jedno od najpopularnijih muzičkih natjecanja u našem regionu, a ono što je karakteristično jeste što Grand produkcija na ovaj način omogući brojnim anonimnim talentovanim pjevačima da dobiju pažnju koja im kasnije pomogne u namjeri da naprave blistavu karijeru i da se probiju do samog vrha estrade. Ipak, s vremena na vrijeme se tu pojave i ljudi koji privuku pažnju iz drugačijih razloga.

Jedna od njih je bila i Jovanka Redžepović koja se takmičila davne 2003. godine u „Zvezdama Granda“, a o njenoj audiciji se dugo vremena govorila, kako je svojim specifičnim izgledom i govorom uspjela da osvoji simpatije cijelog regiona, ali i žiri koju ju je kasnije uvrstio u Grandove šampione. Ukoliko dosad niste imali priliku da pogledate njenu audiciju, u nastavku vam donosimo taj video prilog.

Nakon ovog nastupa, Jovana je nestala sa javne scene, a nije se nigdje pojavljivala skoro deset godina, a onda je ponovo odlučila da se prijavi u jednu talent emisiju, gdje je oduševila i publiku i gledatelje, a i žiri je bio sretan što je vide ponovo.

Mnogi je možda u novijem izdanju ne bi ni prepoznali, kako je očigledno da su godine uzele maha kada je u pitanju Jovanka. Šta vi mislite o ovakvim ljudima, o kojima se nastavi govoriti zato što su napravili show program u kojem publika toliko uživa? Ostavite nam svoje mišljenje i svoje stavove u komentarima ispod našeg današnjeg članka, kako uvijek rado čitamo šta naši čitatelji misle o ovim temama!

Preporučeno
Loading..