Plastične operacije su danas nešto što je postalo posve normalno i veliki broj žena se odlučuje da danas ima estetske operacije i to je danas izuzetno zastupljeno i veliki broj starleta danas se podvrgava estetskim zahvatima i to je maltene danas krajnje normalno. Ana Korać  tako važi za jednu od najatraktivnijih starleta u Srbiji a  sve nas zanima kako je izgledala prije estetskih korekcija.

O rodnom mjestu Ane Korać:

Ivanjica je grad i opština u okrugu Moravica na jugozapadu Srbije. Stanovništvo grada je 11.715, dok je stanovništvo opštine 31.963. Sa površinom od 1090 km², ona je osma po veličini opština u Srbiji.

Smještena u dolini rijeke Moravice, Ivanjica ima pretežno brdovit i planinski teren. Okružena je planinskim masivima Golija, Javor, Mučanj, Čemerno i Radočelo. Općina ima velike plantaže krumpira i malina u kojima su zaposleni mnogi mještani. Poznat je i po kulturnoj manifestaciji Nušićijada i kao rodnom mjestu vođe Drugog svjetskog rata Draže Mihailovića.

Nakon srpske revolucije, koja se dogodila početkom 19. veka, i srpskog oslobođenja od Otomanskog carstva, Ivanjica je dobila status sela 1833. godine, nakon što je na to područje preuzeo Miloš Obrenović. Godine 1836. u centru grada je sagrađena pravoslavna crkva. Ivanjica je status grada dobila 16. juna 1866. godine uredbom kneza Mihaila Obrenovića i time postala jedan od prvih gradova u regionu.

Kongresom iz Berlina 1878. godine o priznanju nezavisnosti Kneževine Srbije, kralja Milana I osnovao je Kraljevinu Srbiju. 1918. godine formirana je Kraljevina Jugoslavija, nakon Prvog svjetskog rata. Od 1929. do početka Drugog svjetskog rata, Ivanjica je bila dio Drinske banovine.

Preporučeno
Loading..