U prošloj sezoni rijalitija Zadruga, jedan od najpopularnijih parova, ili bolje rečeno ljubavnih trouglova, o kojima su mediji stalno pisali i izvještavali, jesu Sloba Radanović, njegova tadašnja supruga, Kristina Kija Kockar, i Luna Đogani koja je uspjela da pred kamerama zavede Slobu, koji je prevario svoju ženu u rijalitiju. Naravno, nakon svega što se izdešavalo, Kija je odmah poslije rijalitija podnijela zahtjev za razvod braka, pa su tako raskinuli svaki odnos koji su do tad imali.

Da stvar bude još gora, afera koju je Sloba Radanović imao sa Lunom Đogani je također bila samo neozbiljna prolazna stvar, te ni njih dvoje na kraju nisu uspjeli, a Luna Đogani se ponovo prijavila u drugu sezonu rijalitija, gdje je našla novog dečka, a većina se slaže da je i ove godine jedan od glavnih favorita za pobjedu. Finale se bliži, pa ćemo uskoro da saznamo koliko je to zapravo tačno.

Što se tiče Slobe Radanovića, nedavno su se pojavili navodi da ni njemu zapravo nije toliko loše u životu, te da ponovo ima neke sreće na ljubavnom planu za njega. Navodno je njegove simpatije osvojila atraktivna Ljubica Rajković, koja nimalo ne liči ni na Kiju, a ni na Lunu Đogani.

Ipak, kada su mediji otvoreno upitali Ljubicu o tome u kakvom je odnosu sa Slobom Radanović, ona je demantovala sve navode o ljubavnim vezama ili da su bilo šta više od poznanika ili prijatelja. Da li je to istina, ostaje da saznamo u budućem periodu. Šta vi mislite o cijeloj ovoj situaciji?

Preporučeno
Loading..