Sinoć se emitovala nova epizoda Zvezda Granda u kojem su se takmičili učesnici trećeg kruga.

Ovog puta se pojavio još jedan ženski duel koji se završio jako uspješno je bio između Mimi Jovanovske koja ima godina iz Velea, vođene kroz tim Dženana Lončarevića, i Miljeve kandidatkinje Svetlane Đukić koja ima 25 godina iz Mačavanske Mitrovice.

Mimi nam je ovog puta pjevala pjesme O da li znaš Dragane Mirković i Živim za to Slađe Allegro, dok je Svetlana odabrala numere Pet godina voljena Marine Živković i Ruže cvjetaju samo u pjesmama Dragane Mirković.

Na kraju njihovog nastupa, šest glasova je osvojila Svetlana Đukić i prošla direktno dalje, dok je Mimi osvojila tri glasa, a Saša Popović će odlučiti da li će je pustiti dalje.

– Bubice su prošle Svetlana, bila si perfektna ali jedan mali savjet, mani se Dragane Mirković u pjesmaam, one pokazuju svu tvoju slabost. Ima i drugih pjesama koje pjevaš puno ubjedljivije- rekao je Bosanac.

– Ja se ne slažem sa Bosketom ni ovog puta. Meni je kod Dragane bila fenomenalna, ja sam se sva naježila kad je pjevala. Ti si ovo otpjevala savršeno i ti treba da pjevaš samo Draganu i bit će super- rekla je Viki pa je Bosanac odgovorio
– Da, nek nastavi da je pjeva pa da će doći sljedeće godine.

Nakon toga Saša je dao riječ Mariji.

– Svetlana je bila kod mene, i ovo je večeras bilo veoma dobro. Što se tiče Mimi, ne znam šta ti se desilo. Nešto večeras nije bilo kako treba, previše falša, koji je za tebe bio stran pojam, vjerovatno pogrešan odabir pjesama, možda ti ne leže, ali mi je žao.

Preporučeno