Milica Pavlović već dugi niz godina važi za jednu od najatraktivnijih žena na estradnom nebu Srbije. Milica je u novogodišnjoj noći nastupala u jednom hotelu u Beogradu a tim povodom je pripremila za slavlje čak dvije haljine. Pjevačica je svoj nastup otpočela u jako elegantnoj zlatnoj haljini koja joj se pripila uz tijelo i u njoj je bila do ponoći. Kda je prošla ponoć Milica je uzela pauzu i otišla da se presvuče u nešto komotnije.

– Napravio sam dve haljine, ovo belo sa mojim perjem za brže ritmove, više scena nego zlato i mogu da pljunem u njega. Ponosan sam na činjenicu da su moji prijatelji, kao i brojni sportisti na ovom koncertu, model, ”rekla je Milica, a zatim ušla u salon i nastavila da peva hitove sa novog albuma.


Haljina (poznata i kao haljina ili haljina) je odjevni predmet koji se sastoji od suknje sa pričvršćenim steznikom (ili odgovarajućeg bodisa koji daje efekt jednodelnog odjevnog predmeta). Sastoji se od gornjeg dijela koji pokriva torzo i visi nad nogama. Haljina može biti bilo koja jednodelna odjeća koja sadrži suknju bilo koje dužine. Haljine mogu biti formalne ili neformalne. U mnogim kulturama, haljine su češće nosile žene i djevojke.

Položaj haljina varira u zavisnosti od moda vremenskog perioda i skromnosti ili ličnog ukusa nosioca.

Preporučeno
Loading..