Verujemo da svi znaju da jedno od najpopularnijih muzičkih takmičenja u našoj celoj regiji jesu Zvezde Granda. Ovo se takmičenje prikazuje već nekih 17 sezona i kroz koje je prošao veliki broj takmičara od kojih je većina pala u zaborav i počela se baviti nekim drugim poslovima.

Međutim, bilo je i onih koji su uspeli da izgrade svoju karijeru na estradi a neki su ostali upamćeni ne samo po svom talentu i glasu nego i po svom izgledu. Jedna od njih je i Krstinja Todorović koja je rodom iz Podgorice i koja se takmičila u predzadnjoj sezoni. Kao što je poznato ona je bila jako krupna i imala višak kilograma i njoj je Jelena Karleuša koja je i inače komentarisala ne samo nastupo nego i izgled takmičara rekla da mora da smrša ako želi da uspije na estradi i naravno nju je Krstinja poslušala.

Takmičarka je otišla na operaciju želudca i krenula je sa posebnom detom ali i vežbama i izgubila je preko 80 kilograma i danas je neprepoznatljiva. Tako je ona jednom prilikom sama rekla za medije kako je uspela ovako drastično da promeni svoj izgled tako da danas uopšte ne liči na nekadašnju sebe.

Također, ona je otkrila da joj je jak motiv bilo takmičenje ali i da joj je zdravlje bilo ugroženo jer je bila na korak od toga da oboli od dijabetesa. Ona je od malena bila buckasta i oduvek je uživala u hrani, i njeni roditelji su pokušavali da joj skrenu pažnju da manje jede ali ona nije slušala. Međutim, kada se počela da oseća lošije odlučila je da poduzme netš i uradila je operaciju želudca.

Preporučeno