U današnjem članku imamo jednu jako zanimljivu priču koja je mnoge ostavila bez teksta i u šoku. Tako je nedavno na internetu našla zanimljiva priča o jednoj 54 godišnjoj amerikanki koja se zove Keti Bun, koja je inače bila beskućnik. Iako je ona imala decu ona je zbog svog mentalnog zdravlja i upotrebe narkotika živela kao beskućnik, zbog čega ni njena deca nisu znala kada je ona umrla.

Njena su deca na veliku žalost putem novina saznali da je ona umrla i da je pronađena negde pored puta. Inače, nakon smrti supruga Keti se odala narkoticima, tako da se ona tada odala nekim stvarima koje nisu nikako ispravne i koje su je odvele gde nikako sigurno nije želila da završi i zbog čega su njena deca na kraju digla ruke od nje. Kako njena deca kažu ona nije imala pojma da je ona imala velike novce na računu, a povlačila se po klupama i ulicama svog mesta gde je nekada lepon živela.

Njena deca sa njom nisu imala kontakta skoro pa pet godina, a onda su kako kažu preko novina saznali da je njihova majka pronađena kako leži na trotuaru i okružena sa smećem i nije davala znakove života.

Nakon njene smrti oni su saznali da je ona imala jako veliko bogastvo a koje je ostalo iza njenog muža, a on je ostavio navodno 105 hiljada dolara, a na računu je bilo preko milion doalra. Kako su ostali novac zaradili i skupili nikome nije jasno, kao ni deci a ni medijima. Koje je vaše mišljenje o tome?

Preporučeno