Rijaliti program Zadruga se polako privodi kraju, a gledatelji sa iščekivanjem gledaju ko ima najveće šanse da bude ovogodišnji pobjednik popularnog rijalitija. Puno toga je na kocki, a ako uzmete u obzir kakve je sve uspjehe postigla prošlogodišnja pobjednica, Kristina Kija Kockar, bude vam jasnije zbog čega su svi tako odlučni da upravo oni budu ti koji će pobjedu odnijeti sa sobom kući i oduševiti svoje navijače.

Ono što je također jako interesantno jeste to što je ovo ubjedljivo najinteresantniji dio u svakom rijalitiju, kako tek sada učesnici pokažu svoje pravo lice i koliko im je zapravo stalo da pobijede. Prije nekoliko dana je Sanja Stanković bila ta koja je napustila „Imaginarijum“, a njena djevojka, Jovana Tomić Matora je bila sva u suzama dok se opraštala od Sanje. U toku pozdravljanja su se i poljubile, ali ipak, utješna je činjenica što će njih dvije ubrzo ponovo da budu zajedno.

Nakon toga su veliku raspravu imale Matora i Suzana Perović, a nakon što je svjetlo ugašeno u spavaćoj sobi, Aleksandra Subotić je bila ta koja je odlučila da treba neko da popriča sa Matorom, jer joj je u tom trenutku sigurno bilo jako teško da se nosi sa svime.

O čemu su to njih dvije razgovarale, te kako je Aleksandra pokušavala da utješi Matoru nakon svega što se izdešavalo, možete da pogledate u nastavku našeg današnjeg članka, tačnije u video prilogu koji se nalazi ispod. Ovo ni vas neće ostaviti ravnodušnim. Evo o čemu su njih dvije razgovarale.

Preporučeno
Loading..