Jedan od najpopularnijih turskih parova, a posebno ako u obzir uzmete samo glumce i glumice iz turske produkcije su Berguzar Korel i Halit Ergenc. Naime, ovaj poznati par sa Bosfora između kojeg je razlika u godinama čak dvanaest godina se upoznao na snimanju serije „Hiljadu i jedna noć“ prije trinaest godina. Iako je u to vrijeme Halit bio u braku sa glumicom Gizem Sojsaldi, simpatije prema Berguzar su vremenom postale bitnije od svega ostalog.

Navodno je Gizem kada je shvatila da gubi svog supruga čak i abortirala njihovo dijete, a i Berguzar je ostavila svoju dugogodišnju ljubav zbog Halita. Kako god, ni nakon toga nisu imali previše mira, kako je samo pet godina kasnije javnost potresla vijest da je Halit nevjeran svojoj supruzi. Iako je i ona navodnu preljubu prokomentarisala kao običnu izmišljotinu i laž, počela je poslije toga da se često pojavljuje na snimanjima serije „Sulejman Veličanstveni“.

Ipak, bez obzira na to što mnogi nisu bili optimistični kada je njihov brak u pitanju, na kraju su ipak opstali zajedno, bez obzira na sve ostalo, a osim devetogodišnjeg sina Alija, sada čekaju i svoje drugo dijete.

I Berguzar je dosta promijenila svoj imidž u odnosu na vrijeme iz serije „Hiljadu i jedna noć“, a sigurni smo da ju ovakvi mnogi uopšte ne bi ni prepoznali da je nekim slučajem sretnu na ulici, kako zaista ni ne liči više na sebe. Šta vi mislite o ovome, da li se slažete da je napravila drastičnu promjenu i transformaciju ili baš i ne?

Preporučeno
Loading..