Jedan od takmičara rijalitija “Parovi” Neven Ciganović već dugo vremena skreće pažnju na sebe, zbog tolikog broja plastičnih operacija kojima se potvrgao u toku prethodnih godina.

Jedan od najpoznatijih modni stilista iz Hrvatske bio je učesnik “Farme”, “Velikog brata”, a sad je po drugi put stanovnik luksuznog zemunskog zdanja. On je pormijenio lični opis, a na društvenim mrežama često se mogu pronaći komentari da podsjeća na lutku.

– Kada sam bio u srednjoj školi, odlučio sam da smršam, pa sam tada zbog toga postao anoreksičan. Bio sam toliko opsjednut svojim izgledom – rekao je on jednom prilikom.

On je već odavno priznao da se u Italiji, dok je radio kao model, podvrgao plastičnoj hirurgiji, i to da bi podigao kapke, čak dva puta je išao pod nož da bi pojačao jagodice i bradu, a usta je napumpao silikonima.

Evo kako je on nekada izgledao:

On je u jednom intervju rekao slijedeće:

‘U posljednje vrijeme izgledam nekima dobro, a nekima jako čudno. Svi se pitaju što sam novo radio na sebi, ali istina je da se samo radi o novom nosu i mojim novim obrvama’ ispričao je pa je nastavio: ‘Nos svoju formu u biti dobiva tek šest do 12 mjeseci poslije operacije, a slična je situacija i s presađivanjem obrva. Presadio sam dlake iz kose na obrve i potrebno im je mjesec dana da se folikule prime, a kroz šest mjeseci tek izrastu postepeno i slijedeće što tada morate napraviti je podšišati ih na formu onakvu kakvu vi želite.’

Preporučeno