Jedna od najpoznatijih starleta u našem regionu je u svakom slučaju Senada Nurkić, koju većina poznaje po nadimku Maca Diskrecija, a koja se proslavila nakon što je bila jedna od rijaliti učesnica u „Parovima“. Kako god, većina ne zna da je Maca, koja je inače rođena u Tuzli, inače iz jako siromašne porodice, te da ju je njena majka, Enesa sama odgajala. Njen otac je bio, kako njena majka kaže, bogati pjevač, a kada je saznao da je Enesa trudna, odmah joj je ponudio novac za abortus.

Ipak, ona to nije željela da uradi, a kako je on već imao kćerku, na njoj je bilo sama da je odgaja. Nisu joj na početku dozvoljavali da dovede svoju kćerku kući, ali na kraju ju je ipak njena majka primila u kuću gdje je živjela s njenim očuhom. Enesa dalje otkriva da je cijelog života radila sve samo kako bi Senada mogla da ima sve što poželi.

Kako god, otkrila je da je Maca zapravo slagala kada je rekla da ne zna ko je njen otac, kako joj je njena majka u više navrata rekla ko je on i gdje živi, te da ode da ga upozna ukoliko to želi. Ipak, ona to nikad nije uradila.

Naime, Enesa je svjesna toga da je njena kćerka bila zainteresirana samo zato što je njen otac bogat, te da ju je zanimalo da li bi joj on mogao pomoći na poslovnom planu jer je on pjevač, ali odlučila je da ga ipak ne upozna nikad.

Preporučeno
Loading..