Ovaj jezivi snimak sa nadzorne kamere u dječijoj sobi je postao viralan na društvenoj mreži Tik Toku.

Dakle, otac dvogodišnje djevojčice je objavio video u kojem, kako on tvrdi, djevojčicu neko ili nešto vuče ispod njenog kreveta.

“Moju kćerku je nešto povuklo ispod kreveta i to se jasno vidi. Moja žena misli da je otpuzala, ali jasno je da ju je nešto povuklo ispod”, napisao je na videu koji je pogledalo preko osam miliona ljudi na pomenutoj mreži.

Na snimku se vidi kako se djevojčica igra a poslije par trenutaka odlazi na drugi kraj svog kreveta gdje se saginje ispod kao da traži nešto. Uskoro je počela da doziva majku i da plače dok je sve brže nestajala ispod kreveta.

“Nema nikakve šanse da bi se nečega uplašila i dozivala majku, a onda svojevoljno otišla ispod kreveta”, “Zar vaša supruga ne čuje kako jadna devojčica zvuči? Očigledno je da je uplašena i da vrišti za mamom. Srce mi je stalo”, “Na vašem mjestu bih predao ključeve tom duhu i iselio se iz kuće istog trena”, “Ovo je toliko jezivo”, “Gore je od horora”, samo su neki od komentara ispod objave.

Poslije toga otac je objavio još par snimaka te je otkrio da njihova kćerka više ne spava u ovoj sobi što je bilo i očekivano. Šta se u toj sobi dešavalo i da li se još uvijek dešava otac ove djevojčice nam nije otkrio, ali je svakako veoma jeziva priča.

Preporučeno