Moj momak i ja smo jako dugu u vezi, a ni jedno ni drugo nikada nismo imali priliku da boravimo u nekom hotelu. Nakon nekoliko sedmica nekako se dogovorimo da odsjednemo u jednom od gradskih hotela. Rezervisali smo sebi sobu otkazali sve obaveze za taj vikend i otišli smo u hotel. Bilo je lijepo, zaista predivna soba, sve se činilo savršeno. Ja sam odlučila da se istuširam u kupatilu, a moj je momak ostao da gleda televizor.

Kako sam se kupala, vidjela sam da u tuš kabini ima neka ručica, međutim nisam znala čemu služi. Logično, zanimalo me je čemu služi, pa sam je onako sva mokra i sapunjava povukla, međutim ništa se nije desilo. Mislila sam da nisam dovoljno dobro povukla, pa sam proces ponovila još nekoliko puta, međutim opet ništa. U tom sam trenutku čula momka kako otvara vrata od sobe i razgovara sa nekim, no međutim nisam puno pažnje pridodavala tome. Zatim je pokucao na moja vrata i rekao da su došli čjudi sa recepcije da vide da li je sve u redu, jer sam upalila neki alarm.

Kada mi je to rekao htjel sam da propadnem u zemlju od stida. Kada sam mu objasnila šta sam uradila, on se odvalio smijat. toliko mi je bio blam da sutradan kada smo izlazili iz hotela, sam na sebe stavila njegov kačket i cvike samo da me ne prepoznaju sa recepcije. Mislim da ovaj trenutak neću nikada moći zaboraviti.

Preporučeno