Bojan Tomović je u posljednjih nekoliko godina postao izuzetno aktuelan na domaćoj estradi, posebno otkako je otkrio svima da ima bipolarni poremećaj, te da mu je ova mentalna bolest u potpunosti uništila život. Zbog toga je ostao i bez supruge, te su se na kraju i razveli kako nije želio da zbog svoje bolesti uništava i njen život. Ipak, nije odustao od toga da se bori za sebe, pa je tako pronašao novu motivaciju za borbu.

Naime, pjevač je objavio ovih dana da je prešao na islam, te da je promijenio i svoje ime, pa se sada zove Ammar, što na arapskom jeziku znači život. Ipak, nakon što je to podijelio na svojim  nalozima na društvenim mrežama, počele su da stižu brojne prijetnje na njegov račun, kao i brojne uvrede, a pjevač nije imao namjeru da na iste ne odgovori.

Naime, on je mnogim „vjernicima“ kojima je hobi da sude drugima u slobodno vrijeme poručio da alkohol odavno ne pije, a da svinjsko meso nije probao već godinama. Kako god, kao klinac je bio zaljubljen u Fahretu Jahić, tako da misli da mu je bilo čak i suđeno da jednog dana Bojan postane Ammar.

Kako god, na sve prijetnje smrću, rekao je da bi mu oni na taj način učinili samo uslugu, kako se on odavno ne boji smrti, jer nema više šta da izgubi, zaključio je. Šta vi mislite o cijeloj ovoj situaciji? Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka i ostavite svoje mišljenje!

Preporučeno
Loading..