Većina ljudi voli činjenicu da na društvenim mrežama jako često možete da naiđete na neke zaista zanimljive savjete koji će vam kasnije pomoći da održavate higijenu u svom domu, a jedan trik koji će se dopasti svim ženama koje nikako ne mogu da se riješe neugodnih mirisa u svom kupatilu vam donosimo I mi u našem današnjem članku.

Naime, ova metoda će se dopasti svim mamama koje imaju dječake, pa to podrazumijeva I da u svojim domovima uvijek imaju pjenu za brijanje. Sve što treba da uradite jeste da cijelo svoje kupatilo, tačnije sve kritične površine zbog kojih se inače brinete prekrijete pjenom za brijanje, te da to ostavite tako narednih nekoliko sati. Nakon što pjena odstoji određeni vremenski period, sve što treba da uradite jeste da je isperete toplom vodom I nakon toga budite sigurni da će rezultati da  vas oduševe.

Ono što većina ne zna jeste da je pjena za brijanje ustvari obična sapunica koja u sebi sadrži mnogo više kalijum hidroksida nego što je to slučaj sa ostalim, običnim sredstvima, što odmah znači da se ona brže, ali I bolje rastvara kada dođe u dodir sa vodom.

To će pomoći vašoj borbi sa neugodnim mirisima, ali budite sigurni da ćete na ovaj način da se riješite I većine bakterija koje se inače nalaze u vašem kupatilu. Da li vi inače imate neki trik koji rado koristite ili ste I dalje u potrazi za onim koji će da vam olakša život? Pišite nam u komentarima ispod našeg članka.

Preporučeno
Loading..