Na društvenim mrežama jako često imate priliku da saznate neke dotad vama nepoznate trikove koji bi vam se kasnije u životu mogli da ispostave kao i više nego korisni. U nastavku današnjeg članka ćete imati priliku da saznate koja je to metoda čišćenja koja se većini ljudi na prvu učinila kao bizarna, sve dok i oni sami nisu odlučili da je isprobaju, a zatim ostali naprosto oduševljeni rezultatima koje je ista ponudila.

Sve što vam treba za čišćenje vašeg kupatila u budućem periodu je ustvari pjena za brijanje. Naime, to je ustvari obična sapunica koja u sebi ima mnogo više kalijum hidroksida za razliku od ostalih sredstava koje koristimo za održavanje higijene, a to znači da se ujedno pjena za brijanje mnogo brže, ali i bolje rastvara u vodi.

Tako da, idući put kada poželite da se riješite svih neugodnih mirisa iz svoje kupaonice, prva stvar koju biste trebali pokušati jeste da u području oko šolje nanesete pjenu za brijanje u većim količinama. Ovo možete dati kao zadatak i svojoj djeci, a ne sumnjamo da će se oni odlično zabavljati, dok će uz sve to i vama da učine uslugu.

Kako god, pjena bi prvo trebala da odstoji neko vrijeme, a poslije toga je možete obrisati čistom krpom, a rezultati i blistavo čisto kupatilo će u svakom slučaju da vas ostave bez teksta, u to možete biti sasvim sigurni. Da li ste vi isprobali ovaj trik i kakvo ste vi iskustvo imali po ovom pitanju?

Preporučeno
Loading..