Još jedna uspješna sezona rijaliti programa Zadruga je sada iza nas, a jedan od popularnijih učesnika u ovakvim show programima je bez ikakve sumnje i Lepi Mića koji je nedavno u jednom intervjuu iskreno odgovarao na sva pitanja u vezi toga kako funkcionišu stvari u rijalitijima, ali i šta su obične laži koje su se pisale u posljednjih nekoliko mjeseci, a koja je prava istina.

Naime, Mića se osvrnuo na priče koje šire učesnici rijalitija da dobijaju honorare od nekoliko hiljada eura, te je to prokomentarisao kao obične snove i maštarije, kako on zna da su nedeljni honorari od sto do možda tri stotine eura, a kao primjer učesnika koji je za džabe bio u rijalitiju naveo je Slobu Radanoviću, koji je kasnije uspio da sve to vrijeme unovči jer je postao jako popularan nakon što se rijaliti završio.

Iskreno je govorio i o tome kakvo je njegovo mišljenje o pobjednici druge sezone rijalitija Zadruga. Naime, on je otkrio da za Lunu ne misli da je loša osoba, ali u svakom slučaju smatra da je nezrela, a čak ju je nazvao i budalom iz razloga što je uradila mnoge stvari koje su loše za njenu porodicu, za nju samu, ali su bile gledane kada je u pitanju rijaliti, pa je zbog toga i pobijedila.

Mića je bio ogorčen i ponašanjem žena u Zadruzi, kada su pokazale koliko su zapravo prljave osobe, a uvijek glume neke dame koje su uvijek dotjerane, dok je kupatilo iza njih u naprosto užasnom stanju, otkrio je.

Preporučeno
Loading..