Zorica Brunclik ima četvero djece, a Zlata Aranđelović je od njih eksponirana u najvećoj mjeri. S druge strane, Mariju malo ko zna, inače njenu najstariju mezimicu, ako je možemo uopšte nazvati tako.

Pisalo se dugo da Zorica i njena najstarija kćerka nisu u dobrim odnosima, a ona inače živi nadomak Obrenovca.

Zorica je jedne prilike medijima otvorila svoj dom i otkrila da joj tu živi i kćerka Marija da bi demantovala navode, ali u suštini, sve je to bila jedna velika laž.

Marija živi u Zabrežju pored Obrenovca sa suprugom Nenadom i to u trošnoj kući, čemu je teško povjerovati kad se uzme u obzir kako njena majka živi – u luksuzu i savršenom ugođaju.

Na video snimku koji vam ostavljamo u prilogu ispod, možete pogledati kako izgleda kuća u kojoj živi njena najstarija kćerka. Zorica živi u luksuzu i redovno zarađuje masu novaca, pa zašto nije mogla pomoći kćerki i urediti kuću? Pojedini korisnici komentarišu da je njena kćerka dovoljno stara da bi se mogla sama snaći i da i treba pustiti da njen muž brine za nju, ali da li biste i vi dopustili svojoj kćerki ili sinu da živi u trošnoj kući i ovakvim uslovima, a znate da vi živite u luksuzu?

Pišite nam svoja mišljenja u komentarima!

Inače, za Zoricu i njenog supruga njihove komšije uvijek govore da su sjajni i dobri ljudi, ljubazni i da se uvijek dobro ophode prema svima. U braku su već više od tri decenije, a svoju ljubav ne kriju od javnosti.

Preporučeno
Loading..