Da je trudna Luna Đogani prosto su odjeknule društvene mreže ovom vješću.

Naime, ona je prethodne večeri objavila putem društvenih mreža da je u drugom stanju, te da će se zajedno sa vjerenikom Markom Miljkovićem po prvi put ostvariti kao roditelj. Njena majka, poznata pjevačica Anabela, je na društvenoj mreži Instagramu joj čestitala i to među prvima, pa za domaće medije otkrila i same detalje trudnoće.

– Tek sam sinoć saznala za to. Trudna je tek četiri sedmice. Bez veze mi je da oko toga sada pravimo ovoliki cirkus, nemojte da me shvatite pogrešno… Ono što sam objavila na društvenoj mreži Instagramu – uradila sam to da ne bih morala svima ponaosob da objašnjavam. Prerano je praviti bilo kakav cirkus i iznositi detalje, a više od sto puta sam se javila na telefon od sinoć. Na profilu na Instagramu sam napisala ono što je sasvim normalno sada i u ovim okolnostima. – rekla je Anabela te je dodala:

– Presretna sam i to je sasvim dovoljno, s obzirom na to da je stvarno rani početak trudnoće. Još nije ni na ultrazvuk kod ginekologa otišla. Treba malo pustiti sve, vijest je odjeknula, ona je to htjela, nije htjela da krije od svih… Ništa se specijalno nije promijenilo, sinoć smo saznali, a danas svako ima svoje obaveze, ne želimo da pretjerujemo s tim. Znate i sami da, kao i na svakom početku, treba čovjek malo da pusti da to sve ide samo svojim tokom – dodala je Atijasova.

Preporučeno