Mladi Mjesec u Strijelcu 14. decembra je posljednji mladi Mjesec u 2020 godini, tako da imamo priliku da učinimo nešto jako važno za našu budućnost.

Naravno, s obzirom da se ova snažna lunarna energija pokreće istovremeno kad je i pomračenje Sunca, očekuju nas jako stresne situacije, dodatne napetosti i jako čudni putevi i izbori pred kojim ćemo se svi naći.

Astrolozi kažu da će ovaj mladi Mjesec imati posebn uticaj na ova četiri znaka Zodijaka:

Blizanci
Vas očekuju konflikti i jako dramatične situacije u ljubavi. Na polju romantike nešto će se zauvijek okončati, a istovremeno nešto novo vrlo vjerovatno otpočeti. Oni koji su u vezi treba da zavire ispod drame i napetosti te da otkriju da je ova situacija samo prilika da otvorite nove vidike u ljubavi i raščistite stare dugove u odnosu sa partnerom, a sada je pravi trenutak za iskren razgovor o svim izazovima. Ovo će vam donijeti raspoloženje.

Djevica
Mladi Mjesec vam pomaže zacijeliti emotivne rane iz prošlosti. Najbolje za sebe ćete moći da postignete ukliko izađete iz zone komfora i nekad pređete granicu zbog višeg dobra. Pomračenje Sunca najviše će uticati na poslje vaše porodice, a moguće je da će vam se vratiti neka stara negativna, čak i potisnuta sjećanja. Bićete spremni da pomirite neke članove svoje porodice, da oprostite, ali i da zatražite oproštaj od pojedinih. Pravu radost donosi vam to što ste čvrsto odlučili da u bravu svog života ubavite ključ mira. Kada se ovo dvoje sklopi, očekuju vas zaista predivne stvari.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno