Irma Sejranić je pjevačica i bivša učesnica rijaliti programa Parovi. Ona je gostovala u emisiji Upoznajte parove te je prilikom tog gostovanja istakla kako je Buba Corelli svoju suprugu varao upravo sa njom.

Irminu izjavu možete pogledati OVDJE.

O Bubi:
Amar Hodžić (rođen 22. septembra 1989.), poznat po svom scenskom nazivu, Buba Corelli (Buba Koreli), bosanski je reper poznat po brzoj isporuci. Kao tinejdžer, Hodžić je bio član sarajevske underground hip-hop grupe G-Recordz. Počeo je da snima oko 2004. godine, čak je snimio svoju prvu pesmu sa prijateljem u grupi zvanoj Corelli Duo, odakle potiče njegovo ime. Kada se Corelli duo raspao, Hodžić nije ponovo počeo da igra do 2009, kada je ponovo počeo da radi sa G-Recordzom.

Uskoro je Hodžić uzeo ime Buba Corelli i upoznao Jasmina Fazlića, poznatog kao Jala Brat. Njih dvojica su počeli da sarađuju sa snimanjem EP Sin City, objavljenom u martu 2013. godine. Njihov kolaborativni studijski album Deal with the Devil objavljen je 13. decembra 2014. i imao je nekoliko hit singlova uključujući “Bez tebe”, “22” i “Borba”.


Inače, treba napomenuti da je ovaj reper prije nego je postao popularan ustvari bio obični kriminalac i sarajevski klošar koji nije imao hljeba da jede. Sve to se promijenilo kada je sa Jalom Bratom osnovao diskografski lejbl Imperia.