Kija Kockar prije nešto manje od dvije godine bila potpuno nepoznata osoba. Naime, aktuelna pobjednica rijalitija je javnosti bila potpuno nepoznata te je bila stjuardesa. Međutim, nakon učešća u rijalitiju Zadruga, Kockareva je potpuno iskoristila svojih pet minuta i danas je izuzetno popularna.

Međutim, novinari u Srbiji su uspjeli da ispipaju šta je Kockarevaputem interneta objavljivala prije osam godina.
Pjevačica nije ni slutila da će njeno ime biti najtraženije na Guglu te je iza Kockareve iz pomenutog perioda isplivao jedan pisani trag.

Kockareva je tada na jednom kulinarskom sajtu razmjenjivala recepte.

Naime dvije hiljade i jedanaeste godine pobjednica rijaliti programa Zadruga je na pomenutom sajtu napisala njenu verziju recepta za Carbonara ala Simple. Tekst je potpisala svojim punim imenom i prezimenom.
Kockareva je na pomenuti recept slučajno naišla pa ga je objavila i naššalila se na svoj račun a znamo da ju je Radanović u rijalitiju prozivao zbog toga što nije adekvatna domaćica te da vrijeme ne troši u kuhinji.
Kija je ovo iskomentarisala tako što je napisala sljedeće: Ko kaže da nisam domaćica? – zapitala se uz osmijeh Kija.

S obzirom da ima mnogo obaveza nakon što je postala popularna pretpostavljamo da Kockareva nema previše vremena  da  se posveti kuhanju i kulinarskim poslovima.