23. godišnja djevojka pokazala je zaista zadivljujuće rezultate operacije čeljusti i brade u fascinantnom Tik Tok videu.

14. decembra Jax iz Kansas Cityja je podvrgnuta totalnoj zamjeni temporomandibularnog zgloba, povećanju brade kao i operaciji kostiju na licu. Mlada žena je dokumentovala cijelu operaciju i oporavak na Tik Toku, gdje je podijelila nevjerovatne fotografije prije i poslije svoje transformacije.

Ona je objasnila da je patila od poremećaja koji joj je u potpunosti iskrivio lice ali i uzrokovao druge bolne medicinske probleme.

“Stalno me boli, ne mogu disati, ne mogu jesti, nekad ne čujem”, rekla je.

Otežane su joj postale i uobičajene radnje kao što je žvakanje, pa je tako prošle godine zakazala operaciju, a snimila se i u bolnici iz koje je izašla s titanskom čeljusti. Doktor joj je kazao da je to jedna od najdramatičnijih promjena, koje je ikada napravio.

Djevojka je nastavila dokumentovati svoj oporavak, a mjesec dana poslije operacije je pokazala zadivljujuće rezultate. Iako sada vjerovatno više ne pati od bolova, lakše diše i jede i može da bolje čuje, operacije je isto tako u potpunosti transformisala oblik njenog lica.

Njen video je postao doslovno viralan i prikupio je više od 53 miliona pregleda te dobio više od 8,3 miliona lajkova u samo četiri dana, a veliki broj ljudi su joj čestitali na rezultatima.

“Izgledaš zaista sjajno sada”, jedan je od komentara.

“Toliko sam sretna zbog tebe, bravo”, još je jedna od reakcija.

“Čestitam ti na hrabrosti, prelijap si”, bio je još jedan u nizu od komentara.

Preporučeno