Brojni pjevači duguju svoju karijeru uspješnoj i kvalitetnoj produkciji Grand, a ono što je zaista činjenica jeste da oni uvijek štite svoje pjevače, te da uvijek rade ono za što smatraju da je najbolje za njih. Najbolji dokaz je i priča Tamare Milutinović, koju je ona tek nedavno podijelila sa medijima, a za koju dosad publika nije ni znala. Naime, Tamara je bila pozvana da učestvuje i u prvoj, ali i u drugoj sezoni Zadruge.

Iako su joj u tom trenutku te ponude zvučale zaista primamljivo kao obećavajući način da postane popularna i da se proslavi, što je njenoj karijeri i bilo neophodno, ipak je odlučila da se konsultuje sa glavnim čovjekom Grand produkcije, koji joj je odmah skrenuo pažnju na sve negativne aspekte rijaliti programa, te joj je oba puta savjetovao da ne čini tu grešku kako može sebi da napravi mnogo više lošeg nego dobrog.

Upravo iz razloga što je poštovala njegovo mišljenje i stavove, Tamara je odlučila da uradi kako joj je on naložio, te da se okani ideje da postane još jedna u nizu rijaliti učesnica.

Danas, zbog te odluke se nije pokajala, te joj je drago što se ne može svrstati u isti koš sa tim ljudima, bez obzira na njihovu popularnost. Ipak, činjenica je da uglavnom svi oni dobiju samo pet minuta slave i da se njihova priča tu završava. Da li se i vi slažete s nama ili imate nešto pak drugačije mišljenje kada su rijaliti učesnici i zvijezde u pitanju? Pišite nam u komentarima.

Preporučeno
Loading..