Kejtlin Re, koja je Instagram insluenserka, doživjela je nevjerovatnu neprijatnost, nakon što je na društvene mreže postavila svoju sliku, koja je uslikana ispred božićnog drvceta u Rokfeler centru.

Vjerovatno ste i vi bar u šali kazali “Valjda više vjeruješ meni, nego svojim očim”.

Jer, zaista je istina, nekad treba da vjerujemo svojim sopstvenim instinktima i onom čemu svjedočimo, a ne onom što nam nego kazuje.

Ali, šta kad nas oči stvarno varaju?

U ovom slučaju, dođe do velike zbrke koja je prijetila da uništi ne samo praznike nego i živote cijele jedne porodice.

Naime, Kejtlin Re, koja je poznata Instagram influenserka, doživjela je nevjerovatnu neprijatnost kada je na društvene mreže postavila svoju fotografiju, koja je slikana ispred božićnog drvceta u Rokfeler centru.

Kada prvi put pogledate ovu fotografiju, reklo bi se da je objava skroz bezazlena. Uostalom, šta je ovdje čudno? Lijepo obučena djevojka, svi ukrasi i lijepa jelka…

Ipak, ono što je cijelu situaciju učinilo zaista jezivom je poruka koju je dobila od jedne djevojek, koja je istakla da se iza Kejtlin nalazi njen otac i to ne sam, nego sa ljubavnicom.

“Ma da li se ti šališ ovdje sa mnom? Ono iza tebe je moj otac koji je rekao da ide na poslovni put, a znala sam da je takav!”, napisala je bijesna djevojka.

Kejtlin je šokirano tu poruku, kao i sve skrinšotove i svoju fotografiju, podijelila na društvenoj mreži Twitter sa porukom: “Sretan vam Božić, a ja sam upravo uništila jednu porodicu svojom objavom na Instagramu”.

Ova fotografija je ubrzo postala viralna, ali nakon nekog vremena, javio se Bruno, momak koji je ustvari na fotografiji sa svojom djevojkom.

“Hm, mislim da si malo pogriješila djevojčice, jer na ovoj fotografiji sam ja, a koliko znam ja ti nisam tata”, istakao je Bruno i ako ništa, olakšao Kejtlin, koja je zbog cijele situacije imala grižu savjesti, iako ona nije ni za šta kriva.

Preporučeno