Da je sve moguće da se desi u današnje vreme, do sada smo se mogli uveriti u jako puno navrata. Jdnostavno, kada izađemo na ulicu, nikada ne znamo šta će se desiti, a nekada u šali kažemo kada imamo jako loš dan, da fali samo da klavir sa neba padne nam na glavu, a da se to stvarno može desiti pokazuje nam i naša današnje priča iz Severne Makedonije. Tamo se upravo dessilo nešto takvo, a ljudi u neverici i dan danas pričaju o tome, jer samo je malo falilo da i neko pogine od svega toga.

Tako je naime u gradiću koji se zove Negotino, a koji je smešten nekih 150 kilometara severno od Skoplja, na njihov gradić je pao ni više ni manje nego vojni ranac sa američkim oznakama iz vedrog neb?! Verijemo da se svi pitate kako je nešto takvo zapravo uopšpte i moguće?

“Juče je 35-godišnji B.S. iz Negotina prijavio je da je deo padobranske opreme pao na krov njegove kuće i oštetio nekoliko crepova, a njemu je srce stalo od straha, i jedva je pozvao samu policiju iz našeg grada. Uviđaj je izvršila ekipa Policijske uprave Negotino i pronađen je vojni ranac pripadnika savezničke vojske u okviru Multinacionalne vežbe “Vežba padobranci iz aviona” iznad rejona Negotina. Objekat je vraćen licu, a šteta na krovu biće nadoknađena”, kažu iz MUP-a.

Iz samog gradića su se našalili na svoj račun, kad asu rekli da nema vode dovoljno u ovom gradu, d asu im putevi itekako loši, ali da im vojni ranci padaju direktno iz neba.

Preporučeno