Dobro je znano kako je u životu svakog pojedinca najbitnije zdravlje i njegova lična higijena. Od davnina postoji poslovica da je čištoća pola zdravlja, ali vidimo da to za ovu ženu ne važi. Iako je dobro poznato da većina žena ima bolju higijenu od mnogih muškaraca, ima i onih žena kome takve ideje ne padaju na pamet, ali nikako. Ova žena se nije okupala, nevjerovali ili da, punih 30 godina, a kada se saznalo za njen slučaj, ona je odma dala i objašnjenje zašto. Ona je rekla kako je željela da postigne rekord i da vidi da li na svojtu postoji još neko nalik njoj.

Ona je svoju priču objvaila na velikom broju društvenih mreža kao i na blogovima i forumima, u vidu jedne kratke ispovjesti, te je zbog toga izazvala velike polemike i burne reakcije. Ona tvrdi da je njen muž doslovno znao na koljenima da je moli da se ide okupati jer je užasno smrdila ali da to njoj ne pada na pamet jer ona zapravo ne podnosi miris šampona, sapuna ili bilo kakvog sredstva za čišćenje lica i tijela. Napisala je da svoje ruke pere jako rijetko, i to samo kada baš mora.

To radi možda jednom mjesečno kada se ruke toliko skore od prljavštine da ne može pomjerati prste. Komentari na njenu ispovijest bili su zaista negativni, te su je svi napali i nazivali je pogrdnim imenima. neki su čak tvrdili da je gore od bilo koje ćivotinje i da je ogavna. Potvrdila je da ju je njen muž počeo izbjegavati nakon što je rekao da više ne želi spavati sa njom.

Preporučeno
Loading..