Jako često na društvenim mrežama imamo priliku da čitamo neke priče koje nas zaista uspiju da ostave bez daha, a jednu takvu vam upravo i mi donosimo u našem današnjem članku. Naime, Taib Seferović koji inače živi u Zenici, rođen je 1954. godine, a razlog zbog kojeg su svi mediji u posljednjih nekoliko dana pisali o njemu je itekako neobičan.

Naime, Taib je nedavno objavio oglas kojim je otkrio da traži novu ženu, i to ni manje ni više nego pedesetu po redu. Taib se prvi put oženio kada je imao 11 godina, a svoje prvo dijete je dobio sa samo trinaest godina. Kaže da je dosad imao čak 49 žena sa kojima je dobio pedesetero djece i 250 unučadi. Taib je otkrio da se u životu okušao u više sfera, pa je tako bio i taksista, i bokser, i harmonikaš, ali i sportista.

Otkrio je da je svaku svoju ženu zaista volio, te da iako se brzo zaljubi, da se brzo i odljubi. Bio je u braku po mjesec, dva godinu, a proveo je u jednom čak dvije decenije. Za ženu koju je najviše volio u svom životu, kaže da je bila Džemila, te da je ona sada u Njemačkoj udata, ali da je on poslije svega nije zaboravio.

Taib kaže da zna otprilike gdje su i šta rade njegovih tridesetero djece, a za ostale ni ne zna. Ne voli mršave žene, ni plavuše, a kaže da mu i godine igraju veliku ulogu jer ne voli starije i ružne.

Preporučeno
Loading..