Vilijem Henson ekspert za interijer otkrio je da postoji par predmeta u stanu koji odaju da ste bez prebijene pare.

‘Većina ljudi misli da je satenska posteljina, posebno crna, vrhunac luksuza, a ustvari je vrhunac neukusa. Posteljina treba da bude jako kvalitetna, od pamuka, lana ili mješavine oba materijala. Svila i saten su za prostake i one umišljene plejboje” – kaže Henson, i na to nemamo šta da više dodamo. A onda je proširio svoj spisak:

PLIŠANI MEDVJEDIĆI

Vi idalje mislite da je baš slatko što i dalje čuvate svoje uspomene u vidu plišanih životinja? Henson se ne slaže s tim, a kaže da je vrhunac neukusa kada neka od tih životinja u šapama drži srce, cvijeće ili neke ljubavne izjave.

OGROMNA OGLEDALA

Ogromna ogledala na neuobičajenim mjestima su jako vulgarna. Ona vrište da ste pravi narcis, i ne samo to. Nije se još rodila osoba koja je postavila ogledala na plafon svoje spavaće sobe, a koja stvarno izgleda tako dobro kako misli da izgleda. Ustvari, što je veće ogledalo, to je obično osoba ružnija – ovako tvrdi ovaj ekspert, a piše magazin Žena.

NAMEŠTAJ OD STAKLA

”Održavanje takvog namještaja je takva gnjavaža da o tome ne vrijedi ni da se razmisli, a kamoli kupiti to. Uostalom, ovakav namještaj je rezervisan samo za nižu klasu. Samo hrast ili mahagoni dolazi u obzir”, savjetuje ekspert.

GOMILA JASTUKA

”Očigledno je da ste sebi jednom priuštili ljetovanje u Dubaiu pa ste puni utisaka sa tog putovanja. Da skratim priču, što više jastučića imate, to ste bjedniji, jednostavno je’ – zaključio je ovaj ekspert na kraju.

Preporučeno