Jako često na društvenim mrežama imamo priliku da vidimo neke stvari koje nas u svakom slučaju ostave bez riječi, a ovaj kamper o kojem ćemo govoriti u našem današnjem članku je u svakom slučaju upravo jedna od tih stvari. Naime, Volkner Mobil Performace S je osmišljen u Njemačkoj, a iako sa vanjske strane izgleda kao jedan posve običan kamper, možete biti sigurni da on to zapravo nije.

Njegova unutrašnjost, koja ga čini ravnim hotelu sa pet zvijezdica je ono što ovaj kamper čini jedinstvenim i posebnim u odnosu na sve ostalo. Unutra je napravljena kuhinja, spavaća soba, kupatilo, a ne sumnjamo da su ovo prizori ljepši nego u nečijoj kući. U njemu možete pronaći apsolutno sve što vam može zatrebati, a uz sve to je uređen na jako estetičan i moderan način, pa nije ni čudo što mu se vrijednost procjenjuje na 1.7 miliona dolara.

Svi oni koji imaju priliku da samo prošetaju ovim kamperom ostaju bez daha, a možete tek zamisliti kako je provesti nekoliko dana lutajući u ovom pravom biseru. Ove fotografije su i mnoge prije vas ostavile bez riječi, a ne sumnjamo da ćete i vi imati nešto drugačiju reakciju na ove prizore.

Komentari su brojni, ali svi se slažu oko jedne stvari. Iako je neobično uložiti ovoliko novca u jedan običan kamper, sumnjamo da su se vlasnici istog pokajali. Šta vi mislite o ovome, da li ste vi bili fascinirani time kako ovaj kamper izgleda ili ne? Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka, kao i uvijek!

Preporučeno
Loading..