Činjenica je da smo dosad u bezbroj mnogo navrata imali priliku da na društvenim mrežama ili generalno na internetu, da vidimo neke zaista neobične životne situacije koje su se desile u stvarnom životu negdje na ovoj planeti. U ovom današnjem članku vam donosimo priču o građevinaru Valdevinu Miguelu de Silvi koji je nakon što je otišao u penziju, poželio da napravi nešto po čemu će ga svi pamtiti.

Kada je prvi put dobio ideju „naopake kuće“, svi su ga blijedo gledali i rijetko ko mu je pružio podrušku osim njegove porodice. Ipak, on se nije pretjerano obazirao na sve te negativne komentare, a kaže da ih je u svakom slučaju bilo, nego je odlučio da želi da konačno uradi nešto za sebe, zato što on tako želi. Tako je počeo sa izgradnjom svog remek djela, a nije ni slutio da će ubrzo nakon što je završio, cijeli svijet da priča o njemu.

Turisti iz svih dijelova svijeta rado obilaze ovu neobičnu građevinu, a mnogi se požele čak i slikati pored nje. Valdevino je u svakom slučaju ponosan na sebe, na svoju ideju, ali i prije svega na to što nije odustao od svoje ideje bez obzira na to koliko su mu drugi to savjetovali.

Bilo mu je bitno u svakom slučaju da ima podršku svoje porodice, a sve ostalo je znao da može prebroditi. Šta vi mislite o cijeloj ovoj situaciji, da li se vama dopada ova neobična kuća? Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka i priče.

Preporučeno
Loading..