Ovih dana su svi na društvenim mrežama pričali o plemenitom gestu Bojana Stefanovića, koji je inače direktor u jednoj uglednoj beogradskoj turističkoj agenciji koji je odlučio da beskrajno obraduje jednu samohranu majku koja mu se obratila za pomoć. Naime, ona je željela da odvede svoje dvoje djece na more, jer joj sin ima astmu, te bi njemu boravak na moru izuzetno godio. Ipak, htjela je da ga zamoli da plate to na 12 rata, ni ne sluteći kakav će odgovor da dobije.

Nakon što je direktor te agencije pročitao tu cijelu priču, to je u njemu izazvalo emotivnu reakciju, te joj je odlučio napisati jednu poruku koja je kasnije ganula sve koji su imali priliku da je pročitaju, a možet etek zamisliti kako se u tom trenutku osjećala ova majka koja je teška srca priznala direktoru da živi sa svojom djecom od porodične penzije i dječjeg dodatka.

U nastavku možete da pogledate kako je njihov razgovor tekao, te da vidite njenu reakciju kada joj je direktor rekao da on želi da da obezbijedi besplatno ljetovanje ovoj porodici. Pogledajte kako je to sve izgledalo.

Kada su kasnije ovu situaciju podijelili na društvenim mrežama, svi su bili naprosto fascinirani da i dalje ima dobrih ljudi koji žele pomoći onima koji su u životu imali manje sreće nego oni sami. Rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovoj cijeloj situaciji, pa nam u komentarima napiše šta vi mislite o svemu ovome, da li ste i vi ostali iznenađeni ili ste očekivali nešto ovakvo?

Preporučeno
Loading..