Jedna od najpopularnijih i u svakom slučaju, jedna od omiljenih pjevačica kod publike kada je u pitanju domaća scena je u svakom slučaju Marija Šerifović, koja se slaže da je njeno pravo lice publika imala priliku da upozna tek nakon što je postala stalna članica žirija takmičenje „Zvezde Granda“.

Ono što je njoj sigurno prijalo jeste to što nakon što su ljudi imali priliku da se uvjere da je Marija prije svega otvorena i iskrena osoba, koja se ne boji iskazati svoje mišljenje, što njeni fanovi najviše cijene kad je ova pjevačica u pitanju. Ipak, izgleda da je nećemo još dugo imati priliku gledati u terminu najgledanijeg muzičkog natjecanja.

Iako je odavno bilo glasina da se Marija zasitila ovog takmičenja, te da želi da proba neke nove izazove u životu, izgleda da je o tome sada obavijesta i Sašu Popovića, koji i nije tako srdačno prihvatio ovu informaciju, ali joj je obećao da će popričati o svemu.

Razlog zbog kojeg je Marija baš sad odlučila da razmisli o tome da napusti Zvezde Granda, jer je nakon ove sezone počela da shvata koliko sve uzimaju k srcu, te da više nije riječ o „poslu“ nego o dijelu njenog života. Primjetila je da se više nego prije svađa sa svojim kolegama, a opet najbitnije joj je da sutra bude s njima u dobrim odnosima, te da se uvijek mogu naći i popiti piće zajedno, kako je riječ o ljudima sa kojima je provela puno vremena i sa kojima je postala jako bliska.

Preporučeno
Loading..