Ovih dana su svi u našem regionu pričali o svadbi Ljubomira Perućice, koji je konačno odlučio da kaže sudbonosno „da“  pred brojnim svjedocima, prijateljima i kolegama koji su odlučili da prisustvuju ovom svečanom činu kako bi obilježili ovaj trenutak koji označava početak njihovog zajedničkog života. Na ovoj glamuroznoj proslavi su se pojavili brojni poznati i slavni.

U jednom trenutku je Aleksandra Mladenović dohvatila mikrofon, dok je Aleksandar Sofonijević svirao harmoniku, a nije dugo trebalo ni ostalim gostima da naprosto naprave pravu ludnicu na ovoj proslavi. Dvojac je uspio sve da digne na noge, a novčanice su sve vrijeme letjele prema ovom paru.

Najbitnije od svega bilo je to što su se mladenci zaista veselili i što su bili na visini zadatka, a osim što je organizacija bila na vrhunskom nivou, svi su se složili oko toga da je i atmosfera sve vrijeme bila odlična.

Mladenka je privukla veliku pažnju, pa nije nikakvo čudo što već sad znamo da će se o ovoj svadbi još dugo pričati. Da li ste vi bili impresionirani ili vam se i nije baš naročito dopala? Pišite nam u komentarima.

Preporučeno
Loading..