Ovih dana su svi u našem regionu pričali o jednoj situaciji koja se dogodila na RTS televiziji koja je uspjela da napravi zaista neviđeni gaf, barem kada je u pitanju naš region. Naime, nakon Slagalice su mnogi odlučili da nastave pratiti program RTS zbog vremenske prognoze koja je uslijedila odmah nakon kviza. Ipak, dočekalo ih je jedno neočekivano iznenađenje.

Naime, prethodnih dana su svi mediji pisali o tome kako će ovaj vikend da bude praov Miholjsko ljeto, te da će temperature odmah da pređu 25 stepeni, pa nije ni čudo što su gledatelji ovog programa bili šokirani kada je reporterka najavila da slijeid nagli pad temperature, te da najavljuju zahlađenje. Prema informacijama koje su oni tom prilikom prenijeli, za ovu subotu je trebala maksimalna temperaturea u toku daana da bude 16 stepeni, a za nedjelju su predviđali samo 4 stepena. Ipak, na kraju se ispostavilo da je sve ustvari greška koja im se omakla.

Naime, dok su gledatelji bili zbunjeni, produkcija se oglasila i ispostavilo se da su napravili tehničku grešku, pa da su tako pustili snimak od 4. oktobra vremenske prognoze, a da to na prvu nisu ni shvatili.

Ispričali su se publici na napravljenom propustu, ali u svakom slučaju greške se jako lagano dogode, pa nema razloga da im se na istoj zamjeri, zar ne? Koji je vaš komentar na kraju na sve ovo bio? Pišite nam.

Preporučeno
Loading..