Jedna od najpopularnijih pjevacica mladje generacije u nasem regionu je bez ikakve sumnje lijepa Milica Todorovic, koja naprosto privlaci paznju gdje god da se pojavi. Ovih dana je jedna od glavnih tema u nasem regionu bio prekid njene petogodisnje veze koju je imala sa koreografom Milosem Paun ovicem sa kojim je prije najavljivala svadbena zvona, da bi se onda da kraju rastali. Niko to nije ocekivao, ali navodno su imali izuzetno drugacije planove za buducnost.

Kako god, ono sto su svi primjetili jeste da je Milica jako brzo uspjela da se dovede u operativno stanje pa je nastavila dalje sa svojim zivotom, iako je sa Milosem provela izuzetno bitan dio svog zivota. Ovih dana je atrolog Dusan Velickovic komentarisao da je Milica uvijek imala problema sa dugogodisnjim vezama, jer se boji I vezanja, bliskosti, pa samim tim I braka.

Kako god, on joj predvidja da ce njen sljedeci izabranik da bude neka javna licnost cije ce ime svi da znaju, te da njoj sada treba muskarac koji je zaista ostvaren, sa kojim ce ona moci konacno da razvije neku dublju povezanost.

Isto tako, on tvrdi da ce Milica da se uda za manje od dvije godine, te smatra da bi ona zbog svog novog izabranika mogla I da napusti Srbiju I Balkan. Za nju bi idealni grad bio Bec, tvrdi Dusan, pa ne bi bilo lose da ova poznata pjevacica bas u tom gradu svije svoje porodicno gnijezdo. Sta vi mislite o svemu tome? Pisite nam svoje misljenje ispod!

Preporučeno
Loading..