Jedna od najpoznatijih domaćih folk pjevačica je u svakom slučaju Ilda Šaulić, kćerka legende narodne muzike i kralja boema, pokojnog Šabana Šaulića, je jedna od onih pjevačica koje fasciniraju publiku svaki put kada nastupaju, te uvijek nađu način da ih ponovo oduševe i ostave bez daha. Za nju se svi slažu i da je jedna od rijetkih koja nikad nije pokušavala da pažnju na sebe skrene svojim privatnim životom i raznim skandalima, nego čisto svojim trudom i svojom muzikom.

Ono što je sigurno kada je Ilda u pitanju, jeste da je ona jedna prava dama, te da se tako uvijek ponaša i na sceni, ali i za nje. Osim toga je i riječ o ženi koja itekako cijeni vrijednost porodice, a to je dokazala nedavno kada je nastupala u Bačkoj Palanci ispred sportskog centra „Tivara“, a gdje su bili prisutni i njen prijatelj Dušan Lazić, ali i njen suprug Bojan.

U jednom trenutku, dok je pjevačica pjevala pjesmu „Zbog tebe“ koju inače izvodi Nada Topčagić, uspjela je da dovede atmosferu do usijanja, a kada je pala na koljena da bi mogla da zapjeva samo za svog supruga, te da ga uhvati za ruku, svi su bili naprosto oduševljeni.

Taj emotivni trenutak, koji je apsolutno sve oduševio i oborio s nogu su zabilježili i njeni fanovi koji su odlučili da to podijele i sa ostalima na društvenim mrežama, kako bi i oni koji nisu bili na tom nastupu, mogli da vide kako je to izgledalo i da osjete jedan djelić atmosfere.

Preporučeno
Loading..