Jedna od najpopularnijih javnih ličnosti u našem regionu, barem kada su u pitanju mlađe generacije je u svakom slučaju kćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija koja je i ovaj put uspjela da privuče veliku pažnju javnosti, mada to nije ništa neobično kada je mlada Anastasija u pitanju.

Naime, Cecina kćerka je odlučila da ipak krene koracima svoje majke, te da se okuša kao pjevačica, a ako je suditi po reakcijama publike na njene prve pjesme, svi su bili oduševljeni, te smatraju da bi Anastasija u budućnosti sa lakoćom mogla da napravi karijeru koja bi zasjenila i karijeru njene majke, koja i dan danas, poslije toliko godina koje je provela na sceni, i dalje važi za jednu od najpopularnijih domaćih pjevačica.

Kako god, mnogi se isto tako slažu da je Anastasija izgled i ljepotu pokupila od svoje majke, te da je možda čak i atraktivnija od svoje majke, ili barem kada je Ceca bila u njenim godinama. Ima više modnog ukusa, to je bez ikakve sumnje, ali ako je suditi po fotografiji koju je nedavno postavila na svojim društvenim mrežama, Anastasiji ne treba tim make up artista da bi izgledala dobro.

Naime, ona je ustvari objavila video u kojem se obratila svojim fanovima, koji su potom izabrali jednu sliku koja je počela da kruži po društvenim mrežama, a na kojoj se najbolje vidi da Anastasija neisfenirana i bez šminke, sa umornim pogledom i dalje izgleda jako lijepo, te da joj mnoge djevojke s pravom trebaju da zavide na njenoj ljepoti i izgledu. Evo kako to ona izgleda.