Nedavno je popularna srbijanska folk pjevačica Dragana Mirković bila gost u jednoj emisiji i tu je pričaka o svo životu i odrastanju, a u prilogu su prikazali i njeno roddno mjesto kao i porodičnu kuću u kojoj je rođena. Kuća izgleda sasvim atraktvino i nikada ne biste mogli da pomislite da je upravo u toj kuči odrastala diva estradne scene. Ona je i u ovoj emisiji govorila o poznatom glumcu Žan Klod Van Damu, i istakla je kako je imala priliku da ga upozna, a to se desilo, vjerovali ili ne, zahvaljujući njenom mužu, koji nema baš mnogo dodira ni sa glumom a još manje sa pjevanjem.

Poznato je da Draganin suprug, Toni Bjelić ima glavno zastupništvo za jedan ekskluzivni brand i marku auta za ovaj europski dio, pa je tako belgijski glumac jedan od svojih automobila kupio upravo preko Tonija. Tada je upoznala glumca i izgleda kako su sada postali jako dobri prijatelji koji se međusobno posjećuju. Dragana je istakla kako je na prvom susretu bilo malo neprijatno jer nije htjela da ga mnogo zapitkuje o njemu, i pravila se da ne znam ko je on ustvari.

Međutim ni on nije znao da je Dragana jedna od najpopularnijih pjevačica na području Balkana, ali mu je kasnije to rekao njegov režiser čija je supruga iz Bugarske. Žan Klod se zainteresovao pa je počao da sluša njene pjesme pa ih je tako i zavolio. Podsjete radi, Dragana Mirković je svoj prvi album snimila kada je imala samo 16 godina, a on je prodan u nevjerovatnih 3 miliona primjeraka.

Preporučeno