Jedna od najatraktivnijih pjevačica u našem regionu je u svakom slučaju Jelena Karleuša, za koju svi odavno već znaju da joj je fizički izgled itekako bitan, te da je spremna da ulaže velike novce sa ciljem da u svakom trenutku izgleda što bolje moguće. Ona se ponosi time što u svakoj situaciji, bez obzira na svoje godine, zaista izgleda fantastično, a njena uvijek besprijekorna šminka, savršeno izvajano tijelo su razlog ljubomore žena širom regiona.

Ipak, kao i kod svih drugih slavnih ličnosti, ona je tako savršena samo na svojim nalozima na društvenim mrežama, dok je u stvarnom životu, situacija itekako drugačija od onog što smo navikli da nam se stalno plasira kao istina i kao ideali savršenog izgleda. Naime, u našem današnjem članku vam donosimo jednu fotografiju o kojoj u posljednjih nekoliko dana svi pričaju, a gdje se najbolje vidi koliko je zapravo stvarnost drugačija od onog što viđamo na društvenim mrežama.

Naime, neki turisti su uočili Jelenu Karleušu dok je uživala u vožnji autićem ka plaži, pa je odlučio da je uslika da bi svima pokazao kako ona zapravo izgleda. Svi su primjetili višak kilograma, stomačić koji se preliva, ali i zadnjicu koja i nije baš tako savršena kao što bi Jelena voljela da svi misle.

Komentari na društvenim mrežama su dolazili sa svih strana, a kao i uvijek bilo je i onih koji su odlučno stali u Jeleninu odbranu, te poručili da je i ona kao i sve ostale žene, te da ima pravo da ne izgleda savršeno u svakom trenutku.

Preporučeno
Loading..