Za Draganu i Toni Bijelića se itekako zna da su jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj estradi. Njih dvoje su u braku još od početka 90 godina prošloga vijeka, a u njemu su iz ljubavi dobili i dvoje djece, koji su danas već odrasli mladić i djevojka, i koji već žive zasebnim životom. Jako veliki procenat ljudi za njih kažu da su jako razmaženi, jer su imali sve što požele u svom životu. 

Međutim, istina je totalno drugačija, pošto je Dragana još prije par godina ih uslovila da moraju raditi neke sitne poslove, i da sebi zarade džeparac. Tako su kod njihovog porodičnog prijatelja radili u jednom hotelu na recepciji, i jako joj je drago što su tamo proveli punih 6 mjeseci. Donedavno nisu imali niti naloge na društvenim mrežama, a sada kada se pogledaju, može se reći da je Marko itekako aktivan na istim. Postao je uveliko već i ljubimac žena, a kada se samo bidi kakva auta mijenja, nije ni čudo što ga salijeću starlete iz Srbije. 

Zna se jako dobro da njegov otac prodaje luks auta na lizing, a nije tajna da skoro cijela estrada vozi auta na njegovo ime, pa čak i sin od Cece Ražnatović. Marko, sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića, prije nekoliko mjeseci proslavio je 22. rođendan. Taj put su mu mama i tata poklonili vrlo skupi poklon, što ga je jako razveselilo, a on ga tek sada rado dijeli. Dovoljno je da samo pogledate table, i shvatićete o kome se radi. 

Naime, Dragana Mirković i Toni Bijelić sinu su kupili automobil. Crni sportski automobil nazvan “Chevrolet Corvette”, model c7, od sada krasi vozni park obitelji Bijelić, a Marko se novim automobilom pohvalio na društvenoj mreži “Instagram”. Četiri godine nakon što su Dragana i Toni za sinov 18. rođendan izdvojili pozamašnu svotu novca za ‘lamborghini’, Markovo neskriveno oduševljenje novim poklonom pokazuje da su napravili pravi izbor. 

Preporučeno