Jelena Tomašević je pjevačica koja spada u red najvećih dama na estradnom nebu Srbije i Balkana. Naime, u moru mnogobrojnih pjevaljki Jelena je doslovno isplivala zbog kvalitetne muzike koju radi nepriklanjajući se trendovima, ali i zbog stava i općeg dojma koji ostavlja.

Naime, zaista je riječ o ženi koja je svoju karijeru gradila samo muzikom i prizemnim odnosom i elegancijom kojom odiše.
Pjevačica je neko vrijeme držala fanove u iščekivanju ali je napokon predstavila svoj novi spot za pjesmu pod nazivom Suncokret. Pjesma je imala i radijsku premijeru te je izuzetno veliki hit a publiku je osvojila izuzetno melodičnom podlogom te svjetskom interpretacijom lijepe pjevačice.

Pjesmu koju izvodi lijepa Jelena je komponovala poznata komppozitorka Aleksandra Milutinović a može se preslušati na zvaničnom Xoutube kanalu poznate Jelene Tomašević.

Inače, Jelena spada u red jako prizemnih žena i u skladnom braku je sa glumcem Ivanom Bosiljčićem. Naime, može se reći da njih dvoje predstavljaju pravi primjer skladnog braka u javnom prostoru. Inače je poznato da javne ličnosti imaju problem sa održavanjem svojih brakova pa ti brakovi vrlo često pucaju usljed neslaganja, velikog ega i preljuba. Ipak, čini se da Jelena i Njen suprug nemaju taj problem i da je njihv brak izuzetno stabilan. A kako i ne bi kada oboje odišu smirenošću i pozitivnom energiju koju prenose na svoje potomstvo. U nastavku pogledajte novi spot Jelene Tomašević: