Kada ste javna ličnost i dio javnog života, vremenom shvatite da je cijena koju morate platiti to da se odreknete svakog prava na privatnost i na intimu. Uglavnom to važi za pjevače, glumce, umjetnike, ali ni političari nisu ništa više zaštićeni kada je u pitanju ova tema. Isto to važi i za premijerku Srbije, Anu Brnabić, za koju se mnogi slažu da u svakom slučaju važi za jednu od najpopularnijih političarki u našem regionu.

Činjenica je da se o Brnabićki itekako često piše u našim domaćim medijima, posebno jer je ona jedna od rijetkih javnih ličnosti na našim prostorima koja je priznala da je pripadnik LGBT populacije, a u vezi je sa lijepom doktoricom Milicom. Njih dvije su nedavno postale i roditelji, te su dobile sine. Tek nedavno je Ana po prvi put govorila o tome koliko je dijete promijenilo njihov život, te da su njeni prioriteti sada u svakom slučaju drugačiji.

Ipak, nije uvijek bila tako ozbiljna i posvećena porodici, te je u mladosti i Ana bila jedna klasična adolescentkinja koja je prije svega voljela da se dobro zabavi i provede. U našem današnjem članku vam donosimo jednu fotografiju koja će vam otkriti kako je to Ana prije izgledala u kupaćem kostimu.

Kad god se ova slika pojavi na internetu, komentari su burni. Inače, premijerka Srbije često ljetuje na Krku, gdje ima i svoju porodičnu kuću, pa nije ni čudo što veliki dio ljeta voli da provede tu, puneći baterije za sve obaveze i planove koji je čekaju u toku godine.

Preporučeno
Loading..