Ana Bekuta je jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica u našem regionu, a ovih dana su svi pisali o njoj i onome što je uradila poznatoj hrvatskoj pjevačici, Nini Badrić. Naime, obje pjevačica između kojih je razlika u godinama trinaest ljeta, a ipak obje imaju izuzetno uspješne karijere su se našle među zvanicama proslave 600. broja časopisa „Hello“, a niko nije ni slutio da će u svečanoj Sali doći do frke.

Razlog tome bio je ni manje ni više nego poklon vikend u jednom luksuznom mjestu koje se nalazi u Crnoj Gori. Sve zvanice su na ulazu dobijale papiriće sa brojevima, a nešto kasnije je počela tombola i izvlačenje dobitnika najavljenih nagrada. Broj koji je imala Nina Badrić bio je izvučen, a čim je ona izašla na binu da se zahvali i da joj uruče vaučer, ustala je i Ana Bekuta i počela da maše i da traži da joj daju mikrofon.

Onda je Ana pred svima rekla da se ona buni i da ona uopšte nije dobila broj, a obje pjevačice su se smijale glasno. Tada je Nina rekla da će ona Ani da pokloni svoj broj i dala joj ga je.

Sada ostaje da vidimo da li će Ana Bekuta da sa poklon brojem iskoristi i vikend koji je osvojila, ili će ipak pustiti mlađu kolegicu da uživa u poklon vikendu koji je osvojila za sebe ovom prilikom. Šta vi mislite o ovoj cijeloj situaciji, kako biste se vi ponijeli da vama to neko uradi?

Preporučeno
Loading..