Pavel Globa koji je ruski astrolog tvrdi da će apsolutna sreća čekati čak četiri horoskopska znaka, a evo i koja:

Vrijedni Bik

Univerzum je pripremio mnoštvo sretnih šansi i dobrih prilika za ovaj horoskopski znak. Ali da bi uspjeli i poboljšali svoj život, Bik će morati da se itekako potrudi. Obradiće puno ideja, ponuditi ih, implementirati, pa će se upravo zbog toga naći na samoj listi pobjednika.

Logički Lav

Ako ste i vi Lav znajte da vas očekuju velika očekivanja! Na nebu jednog Lava nikako nema oblaka! Pozitivan rezultat samo će mu dati vjetar u leđa, a u mjesecu avgustu će Lav da se više aktivira, jer će razmišljati logički, pristupiće poslu logički i fokusiraće se.

Lav možda djeluje hladno, međutim samo njegovo srce zna koliko izgara zbog ljubavi.

Umjerena Vaga

Život Vaga u mjesecu avgustu biće trijumfalna povorka! Život će joj biti ispunjen pobjedama na svim frontovima. Ovo ljeto Vage će ići autoputem uticaja, poštovanja i poslovnih pobjeda.

Sve što Vaga mora da uradi ovo ljeto jeste da se mora riješiti negativnih ljudi koji ne vjeruju u sve njene sposobnosti.


Aktivni Jarac

Avgust je u potpunosti posvećen ljudima koji su u znaku Jarca. Ovaj horoskopski znak će pobjede da doživi na čak nekoliko nivoa. Nemojte se bojati da rizikujete, na vama je da pobjeđujete. Ono što možete da radite ovo ljeto je da ulažete u svoje obrazovanje, imat ćete potpunu podršku jer će vaša porodica biti tu za vas.

Preporučeno