Kada je riječ o odlascima ginekologu, mnogim ženama to predstavlja neprijatnu situaciju koju pokušavaju da izbjegnu pod svaku cijenu. Ipak, vaše zdravlje bi vam u svakom slučaju trebalo da predstavlja prioritet broj jedan, a u našem današnjem članku vam donosimo neke situacije u kojima ne biste trebale ni da se dvoumite oko toga da li je vrijeme da posjetite svog ljekara. Evo o kojim simptomima je riječ.

Tokom svakog menstrualnog ciklusa, za svaku ženu je normalno da ima određene tegobe, ali ako primjetite da su bolovi baš jaki, najbolje je da se javite svom ginekologiju. Isto tako nikad ne biste trebali da zanemarujete pojavu obilnih krvarenja. Ne praktikujte da perete intimno područje vrućom vodom da ne bi došlo do odljeva.

Izostajanje menstruacije je nešto što se ne može desiti samo od sebe, a neki od najčešćih razloga osim trdunoće su stres, sindrom policističnih jajnika, te drugi problemi koji se znaju javiti kod žena. Ako primjetite da vam se javlja drugačiji sekret, bilo da je drugačijeg, neugodnog mirisa ili čudne boje, ne razmišljajte previše nego potražite stručnu pomoć.

Pojava bolova tokom mokrenja može da upućuje na infekciju koju ste mogli da pokupite spolnim putem ili na druge probleme koji se tiču vašeg mokraćnog trakta. Bez obzira na to šta ste pročitali na internetu, ne biste trebali osjećati bolove tokom odnosa, pa tako ni tu pojavu ne biste trebali da ignorišete. Potražite pomoć na vrijeme, te spriječite eventualne probleme da vam u potpunosti promijene život koji vodite!

Preporučeno
Loading..