ISTRAŽIVAČKI CENTRI ZA KONTROLU I PREVENCIJU BOLESTI TREBAO OSNOVATI 610 TISUĆA LJUDI SVIH GODINA UM IZ SLUČAJEVIH BOLESTI I SAMO U SAD.

I muškarci i žene su podjednako pogođeni srčanim bolestima, međutim, postoje mnogi znakovi i upozorenja koja nas upozoravaju na srčane probleme.

Ispod možete pogledati i osam uobičajenih znakova upozorenja za srčana oboljenja, na koje treba obratiti pažnju dok ne bude kasno.

1 – bol koja se širi na ruku; mnogi muškarci u lijevoj ruci osjećaju bol, žene imaju isti bol u istoj ili čak znaju u obje ruke da imaju

2 – kašalj koji se ne zaustavlja; može uzrokovati razne probleme, može imati znak kardiovaskularnih bolesti, uporan kašalj koji ružičasta tekućina koja sadrži krvne proizvode, vrlo česta kod zatajenja srca, kašalj je pod simptomom mnogo ozbiljnijeg simptoma kao što je dispneja, iznenadni gubitak daha

3 – natečene noge, stopala, članak; Kada vaše srce ne radi kako treba, tečnost iz vaših krvnih sudova u okolna tkiva će izliječiti vaše noge najčešće u takvim situacijama zbog gravitacije

4 – nedostatak apetita i osjećaj mučnine; Mnogi pacijenti koji pate od nedostatka apetita srčane bolesti imaju osećaj mučnine, čak i kada jede nekoliko zalogaja. Razlog je u tome što se tekućina oko creva i jetre začepljuje pravilnom probavom.

5 – ekstremna anksioznost

6 – gubitak svesti

7 – Vaša koža postaje bleda

8 – osim što se pojavi koža

Ovo su samo neke od stvari koje mogu ukazati na vaš problem sa našim dragim. Ostanite sa nama, hvala vam što ste nas pratili, mi smo tu da vam se pridružimo toliko puta do sada.

Preporučeno
Loading..