Ovih dana je cijeli region u šoku zbog onoga što se dogodilo bivšoj zadrugarki Nadeždi Biljić. Naime, ona je zadobila teške fizičke povrede od svog partnera Tome Panića, zbog kojih je završila u Urgentnom centru, dok je Panića odmah privela policija. Fotografije ozlijeđene Nadežde su se ubrzo proširile internetom, a svi su bili zgroženi onim što joj je njen dečko uradio.

Brojne javne ličnosti su odmah iskoristile svoju popularnost na društvenim mrežama kako bi Nadeždi iskazali svoju podršku i nadu da će se što prije oporaviti, iako će ovo bez ikakve sumnje da ostavi i teške psihičke posljedice na njoj. Kako god, nisu baš svi imali takvo mišljenje, a kada se pojavila poruka koju je navodno Luna Đogani napisala svojim fanovima, svi su ostali šokirani.

Luna je bila uvjerena da je ono što se dogodilo Nadeždi ustvari karma za to što je loše govorila o pobjednici druge sezone rijalitija Zadruga jednom prilikom, a sasvim opravdano su svi Lunini fanovi bili šokirani onim što je Đoganijeva tvrdila.

Oglasila se i Kija Kockar koja je također bila šokirana time što je Luna izjavila, te je prije svega napomenula da svaka normalna ljudska osoba treba da bude protiv bilo kakvog oblika nasilja, a posebno jedna žena kada se govori o nasilju nad ženama. Ipak, ostaje da vidimo da li je Luna zaista ovo izjavila ili je riječ o pokušaju da se uništi njena reputacija kod publike. Šta vi mislite, koja opcija od ove dvije je više vjerovatna? Pišite nam u komentarima ispod članka!

Preporučeno
Loading..