Danas vam donosimo koji su to najveći muški strahovi i šta ih ustvari najviše brine.

Novac: koliko god da budu sretni u ljubavi, muškarci opet misle da je ključ dobre veze novac i ništa više. Čak i kada ide sve kako treba, oni razmišjaju o finansijama. Kod žena je to skroz drugačije, one su samo željne pažnje i brige i uostalom ako vašu djevojku najviše zanima novac, odmah je ostavite.

Visina: muškarci pate od toga ako nisu viši od svojih cura. Svaki muškarac bi morao da bude sa curom koja je niža od njega, i to je idealno za vezu.

Izgled: još od ranije, žene su učene da se brinu o sebi i svom izgledu i da su uvijek vitke i lijepe, dok su muškarci učeni da ne misle o tome. Izgleda da se to ipak danas mjenja.

Ljubomora: nisu možda ljubomorni u pravom smislu, ali sigurno da im ne godi ako pričate tamo o nekom prijatelju ili nekom kolegi sa posla.

Nedostatak iskustva u vezi: zbog toga oni često znaju da lažu kako su imali ogroman broj djevojaka, a zapravo su veoma neiskusni.

Dlake: najveći problem za njih su dlake po tijelu. Ako ih ima previše, tada su oni zapušteni, a ako ih nema dovoljno, misle da nisu dovoljno muževni.

Dijeta, jubavna veza i koliko je njegova partnerka imala prije njega muškaraca. To su preostali najčešći problemi koji muče svakog muškarca.

Preporučeno