Marija Šerifović je u svakom slučaju jedna od omiljenih pjevačica u našem regionu, a najbolji dokaz za to jeste činjenica da gdje god da nastupa, da uvijek uspije da napuni i arene i klubove, a među njenom publikom ćete pronaći sve generacije, od onih najmlađih pa do najstarijih. Osvojila je publiku i kao žiri u takmičenju „Zvezde Granda“ gdje je svima dokazala da se itekako zna boriti za ono što voli.

Kako god, kada je u pitanju njen privatni život, Marija je uvijek bila jedna od onih pjevačica koje su se svim silama trudile da svoju privatnost i zadrže za sebe, a nikad nije pretjerano govorila ni o svom ljubavnom životu. U svojoj autobiografiji je priznala da je i prema ženama osjećala naklonost jedno vrijeme, ali ipak, jedini partner s kojim se hvalila u javnosti bio je pjevač iz Crne Gore, Slavko Kalezić.

Marija i on su objavljivali svoje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a svima je bilo kristalno jasno da su bili jako sretni zajedno. Ipak, to nije na kraju opstalo, a kao razlog zbog kojeg se ta veza na kraju raspala naveli su što se nisu često viđali i što nisu imali vremena da provode vrijeme skupa, jer su oboje bili posvećeni karijerama.

Kako god, u više navrata je svima bilo jasno da su i jedno i drugo požalili zbog te odluke, te da im nije bilo tako lako da nastave dalje jedno bez drugoga, te da su u to uložili velike napore da bi uspjeli na kraju.

Preporučeno
Loading..